Pantai Di Pulau Tidung

30 May

Indah pantai pasir putih dan ombak berdesir lokasi pantai di pulau objek Pelancongan Tidung berlaku paling kerap di jambatan petang cinta, The Bridge setiap petang sentiasa sesak dengan pelancong. di atas jambatan ini kita segera dapat melihat ikan – pelbagai objek warna.Lokasi Travel Tidung berlaku paling kerap pada waktu petang adalah jambatan cinta, The Bridge setiap petang sentiasa sesak dengan pelancong. di atas jambatan ini kita segera dapat melihat ikan – ikan yang berwarna-warni.

Pantai Di Pulau Tidung

Pantai barat pulau Tidung sebenarnya kurang popular berbanding Pantai Timur. Pantai timur berlebihan ataraksi pelbagai permainan atau air. Saya tidak boleh lupa petang ketika matahari sentiasa menarik untuk melihat, tetapi tidak terkejut apabila melihat matahari terbenam.

Pantai Putih ujung timur pulau

Terdapat banyak pelancong yang menikmati permainan Tidung pantai pulau. Permainan menunggang air boleh didapati dalam bentuk Banan, air WIL, Cano, Jetsky dan lain-lain. Pda setiap perlawanan terdapat tahap yang berbeza sewa. Pantai adalah tanah itu memenuhi laut secara langsung.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: